Καθηγητές

All Διεύθυνση Σχολείου Τομέας Πληροφορικής Τομέας Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας Τομέας Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών Γενικής Παιδείας

Αγαπάκης Δημήτριος

Διευθυντής - Καθηγητής ΠΕ-82

Ο Δημήτρης Αγαπάκης σπούδασε στη Σχολή Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων Μηχανικών Αθήνας, κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με αντικείμενο την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και διατελεί Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου. Έχει υπηρετήσει ως Διευθυντής στο 2ο Ε.Κ Ηρακλείου την περίοδο 2017-2023. Από το 2010 έως 2014 κατείχε τη θέση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Αντιδημάρχου Οικονομικών […]

Αγγελάκης Κώστας

Καθηγητής ΠΕ-86 Πληροφορικής

Webex: https://minedu-secondary.webex.com/meet/angelakis

Ανδρεαδάκης Γιώργος

Καθηγητής ΠΕ-86 Πληροφορικής

Ο Γιώργος Ανδρεαδάκης είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 1997. Κάτοχος BEng in Computer Systems Engineering και μεταπτυχιακού τίτλου Master of Science στα Συστήματα Τηλεπικοινωνιών από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (University of Wales Swansea, UK).

Βαργιακάκη Καλλιόπη

Καθηγήτρια ΤΕ-0119 Κομμωτικής

Webex: https://minedu-secondary.webex.com/join/kvargiak

Βασιλάκης Βασίλης

Καθηγητής ΠΕ-0401 Φυσικής

Webex: https://minedu-secondary.webex.com/meet/vassilakis

Βλαχάκη Περσεφόνη

Καθηγήτρια ΠΕ87.03 – Αισθητικής

Webex: https://minedu-secondary.webex.com/meet/pevlachaki

Βουλιστιώτη Παναγιώτα

Καθηγήτρια ΠΕ06 – Αγγλικής Φιλολογίας

Η Παναγιώτα Βουλιστιώτη είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Το 1996 συμμετείχε στο Summer Camp Council USA στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Γαλάτης Παναγιώτης

Καθηγητής ΠΕ86 – Πληροφορικής

Ο Γαλάτης Παναγιώτης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Η/Υ του Παν/μίου Κρήτης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης (MSc) στη Σχεδίαση και Ανάπτυξη Διάχυτων Συστημάτων Υπολογισμού από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) .