Γαλάτης Παναγιώτης

Γαλάτης Παναγιώτης

Καθηγητής ΠΕ86 – Πληροφορικής

Ο Γαλάτης Παναγιώτης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Η/Υ του Παν/μίου Κρήτης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης (MSc) στη Σχεδίαση και Ανάπτυξη Διάχυτων Συστημάτων Υπολογισμού από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) .

Ξεκίνησε την καριέρα του ως Αναλυτής-Προγραμματιστής στην ομάδα του Εργαστηρίου Τηλε-Πληροφορικής για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) και επικοινωνίας Ανθρώπου-Υπολογιστή, του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, με ερευνητικές δραστηριότητες στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων υπό την επίβλεψη των Δρ. Α. Μαγγανά και Δρ. Κ. Στεφανίδη.

Στη συνέχεια προσλήφθηκε ως Αναλυτής-Προγραμματιστής στις Μινωϊκές Γραμμές Α.Ν.Ε. στην Διεύθυνση Μηχανογράφησης όπου απασχολήθηκε κυρίως με την εγκατάσταση, βελτίωση και υποστήριξη εφαρμογών και συμμετείχε σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Διορίστηκε στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου το 1998 και είναι καθηγητής στο 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου από το 1999.

Από το Ακαδημαϊκό Έτος 2005 – 2006 έως και το Ακαδημαϊκό Έτος 2008-2009 συνεργάστηκε με το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων του ΑΤΕΙ Κρήτης ως Εργαστηριακός Καθηγητής Πληροφορικής, έχοντας αναλάβει τα Μαθήματα Δίκτυα Δεδομένων και Θέματα Προγραμματισμού Διαδικτύου.

Υπηρέτησε ως Τεχνικός Υπεύθυνος στο ΚΕ ΠΛΗΝΕΤ Ηρακλείου τα Σχολικά Έτη 2008-2009, 2009-2010 και 2010-2011.

Από το Σχολικό Έτος 2017-2018 διατελεί Τομεάρχης Πληροφορικής του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου (ΕΚ) Ηρακλείου.

Τα ενδιαφέροντά του είναι η ανάπτυξη ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες ανάπτυξης εφαρμογών σε περιβάλλον Διαδικτύου (PHP, MySQL, JavaScipt, node.js, jQuery, AJAX, CSS, κ.α.) καθώς και η ανάπτυξη Εφαρμογών σε Κινητές Συσκευές (έξυπνα τηλέφωνα, ταμπλέτες κ.α.).

Webex LogoWebex: https://minedu-secondary.webex.com/meet/pgalatis

Courses

ID Course Name Duration Start Date
INF-001 Τεχνικός Δικτύων και Υπολογιστών 2 έτη 09/12/2022