Ανδρεαδάκης Γιώργος

Ανδρεαδάκης Γιώργος

Καθηγητής ΠΕ-86 Πληροφορικής

Ο Γιώργος Ανδρεαδάκης είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 1997. Κάτοχος BEng in Computer Systems Engineering και μεταπτυχιακού τίτλου Master of Science στα Συστήματα Τηλεπικοινωνιών από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (University of Wales Swansea, UK).

Εργάσθηκε από το 1996 ως ερευνητής στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.), ως Προϊστάμενος Ανάπτυξης Εφαρμογών στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της εταιρίας τηλεπικοινωνιών FORTHnet (νυν NOVA), ως Μηχανικός Ανάπτυξης Εφαρμογών στο Τμήμα Μηχανογράφησης του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και στο Τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης (νυν Μεσογειακό Πανεπιστήμιο), ως Βοηθός Καθηγητής (Assistant Professor) στο Πανεπιστήμιο Carlos III της Μαδρίτης και στο ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης (νυν Μεσογειακό Πανεπιστήμιο). Έχει συμμετάσχει σε πολλά Έργα και έχει 6 διεθνείς δημοσιεύσεις. Έχει πολύχρονη εμπειρία διδασκαλίας στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Μιλάει απταίστως Ελληνικά, Αγγλικά και Ισπανικά.

Ο Γιώργος Ανδρεαδάκης λατρεύει να διδάσκει μαθητές διψασμένους για μάθηση, απολαμβάνει να σχεδιάζει και να υλοποιεί συστήματα μηχανογράφησης, να απλοποιεί διοικητικές διαδικασίες, να οργανώνει και να τακτοποιεί. Τέλος ελπίζει ότι κάποτε θα μάθει επιτέλους να παίζει κλασική κιθάρα.

Webex Logo: https://minedu-secondary.webex.com/meet/gand

Courses

ID Course Name Duration Start Date
INF-001 Τεχνικός Δικτύων και Υπολογιστών 2 έτη 09/12/2022