Υλικό για “Φορολογική Πρακτική” & “Λογιστικές εφαρμογές”

“Ο χωρισμός και η απομάκρυνση μας από το σχολείο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ήλθε τελείως απρόβλεπτα. Ωστόσο, δεν πρέπει να μείνουμε μακριά από τη μελέτη και τα διαβάσματά μας. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την επαφή μας, και να έχουμε μια συνέχεια στα μαθήματα μέσα από την ιστοσελίδα του σχολείου.

Με επαναληπτικές ερωτήσεις πάνω στη θεωρία και ασκήσεις στο εργαστηριακό μέρος των μαθημάτων θα θυμηθούμε τα μαθήματα που έχετε διδαχθεί κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε επαφή με τα μαθήματα και θα αξιοποιήσουμε το χρόνο που βρίσκεστε μακριά από το σχολείο και για όσο διάστημα θα χρειαστεί να παραμείνουμε στο σπίτι για να εμποδίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού. Με τις καλύτερες ευχές μας για Καλό Πάσχα σε εσάς και στις οικογένειές σας!

Προσπαθήστε να απαντήσετε τις ερωτήσεις και να λύσετε τις ασκήσεις. Μπορείτε να  στείλετε τις απαντήσεις ή όποιες απορίες έχετε στο mail : niki.katsalaki@gmail.com    Οι καθηγήτριες σας, Νίκη Κατσαλάκη, Χρυσάνθη Μακράκη.

Αφήστε μια απάντηση