Εγγραφές μαθητών 2021-22

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα 6/7/2021 μπορείτε να μπείτε στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών εγγραφών,  να δείτε και να τυπώσετε την δήλωση οριστικής τοποθέτησης του/της μαθητή/τριας.

Για να δείτε οδηγίες για την εκτύπωση της οριστικής τοποθέτησης πατήστε εδώ

Από σήμερα και μέχρι 14/7/2021 μπορείτε να στέλνετε τα δικαιολογητικά εγγραφής στο email του σχολείου 1epalirakl@gmail.com.

Δικαιολογητικά εγγραφής

  1. Ηλεκτρονική δήλωση οριστικής τοποθέτησης (Αν είχατε στείλει ήδη την προσωρινή δήλωση  δεν ισχύει)
  2.  Ταυτότητα του μαθητή/τριας ή πρόσφατα μεταφρασμένο διαβατήριο ή ταυτότητα της αλλοδαπής
  3. Υπεύθυνη δήλωση έτερου κηδεμόνα. Συναίνεση του έτερου κηδεμόνα  ότι συμφωνεί για την ηλεκτρονική δήλωση εγγραφής του μαθητή/τριας, η οποία κατατέθηκε με τους κωδικούς taxisnet του άλλου κηδεμόνα. (μπορείτε να κατεβάσετε την υπευθυνη δήλωση από εδώ)
  4. Υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία επικοινωνίας. Προσοχή πολύ σημαντικό αν θέλετε να ενημερώνεστε για την σχολική πορεία του μαθητή/τριας.  Το email έχει γίνει πια  το κύριο μέσο ενημέρωσης γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή να είναι γραμμένο σωστά. (μπορείτε να κατεβάσετε την υπευθυνη δήλωση από εδώ)
  5. Δυο(2) φωτογραφίες τυπου ταυτότητας για την Α’ και Β’ τάξη και τέσσερις φωτογραφίες για την Γ’ τάξη.

Προσοχή !!!!! Όλα τα παραπάνω αρχεία (αίτηση υπευθυνες δηλώσεις ταυτότητα), θα πρέπει να είναι σε μορφή pdf και όχι φωτογραφίες από κινητό τηλέφωνο.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 15/7/2021 θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση, επειδή οι δηλώσεις  εγγραφών ήταν παραπάνω από τον αριθμό μαθητών που μπορεί να δεχτεί το σχολείο, με παρόντες τους καθηγητές και όσους γονείς θέλουν να παραστούν. Η κλήρωση θα γίνει για την

Α τάξη

Β’ τάξη – για τον τομέα : Υγείας πρόνοιας και ευεξίας

Β’ τάξη – για τον τομέα : Οικονομίας και διοικησης

Γ’ τάξη – για την ειδικότητα : Υπάλληλος τουριστικού γραφείου.  (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ)