Ηλεκτρονικές εγγραφές μαθητών 2018-19

Οι γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή οι ενήλικοι/κες μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2018-2019, υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr,

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τις 14 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00.

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes και την εγγραφή/μεταγραφή θα πρέπει να έχετε

1.   τους κωδικούς taxis του κηδεμόνα που έχει δηλωθεί στο σχολείο. Σε περίπτωση που βρείτε πρόβλημα ταυτοποίησης πρόβλημα επικοινωνήστε με το σχολείο.

2. Τον αριθμό μητρώου  μαθητή του σχολείου. Οι μαθητές τον βρίσκουν από την κατάσταση στο βιβλίο ύλης της τάξης. Ακόμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο για να σας τον δώσουμε.

3. Ο κηδεμόνας θα πρέπει να δηλώσει υποχρεωτικά  ένα email  για την ενημέρωση του από το σχολείο (απουσίες , ανακοινώσεις κλπ). Αν δεν έχει θα πρέπει να δημιουργήσει.

από Παρασκευή 18/5/2018 όσοι γονείς έχουν πρόβλημα ή δεν μπορούν μόνοι τους να κάνουν την εγγραφή μπορούν να έρθουν στο σχολείο και να τους βοηθήσουμε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση