Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, η εκπαιδευτική επίσκεψη 50 μαθητών/τριών των τμημάτων  «Υπάλληλοι Διοίκησης & Οικονομικών Υπηρεσιών» ,  «Υπάλληλοι Τουριστικών Επιχειρήσεων» και «Υπάλληλοι Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού» της Γ τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου και του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.) Ηρακλείου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανοικτές ημέρες γνωριμίας» (Open Days)

Διαβάστε περισσότερα: Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Οι μαθητές και οι καθηγητές/συνοδοί (Ελένη Αρχάβλη, Κατερίνα Γαργανουράκη και Γιάννης  Μανωλάκης) είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις των σχολών και των τμημάτων του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. και να συμμετέχουν σε δράσεις (υποδοχή και ενημέρωση, παρουσιάσεις, ξεναγήσεις, επιδείξεις) οι οποίες προγραμματίστηκαν από το ακαδημαϊκό και ερευνητικό προσωπικού του Πανεπιστημίου.

Τους μαθητές υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στους χώρους του Πανεπιστημίου οι υπεύθυνοι των τμημάτων της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας: Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής &  Διοίκηση Επιχειρήσεων και Τουρισμού.

Η ομάδα των εκπαιδευτικών και των μαθητών/ τριών καθώς και ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου κος Αγαπάκης Δημήτριος  και η διευθύντρια του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου, κα Μιχαηλίδη Αφροδίτη, που στηρίζουν αυτές τις δράσεις, ευχαριστούν θερμά το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. Ηρακλείου και ιδιαίτερα τους κ.κ. Γαλυφιανάκη Γεώργιο, Επίκουρο καθηγητή του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, Δήμου Ειρήνη,  Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, Κουργιαντάκη Μάρκο, Επίκουρο καθηγητή του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού , Χαριτάκη Χαρά, μέλος του Ε.ΔΙ.Π. για την υποδοχή, ξενάγηση και παρουσιάσεις της σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας.