Ρίγγας Χρήστος

Ρίγγας Χρήστος

Καθηγητής ΠΕ80 – Οικονομίας

Ο Ρίγγας Χρήστος είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος του τμήματος Οικονομικής και περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜSc με ειδίκευση στην Περιφερειακή Οικονομία και Τουρισμό του Πανεπιστημίου Καρλσρούης της Γερμανίας.

Εργάστηκε από το 2003 ως ωρομίσθιος καθηγητής Οικονομίας στα Τμήματα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) και Εμπορίας και διαφήμισης του ΤΕΙ Κρήτης (νυν Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), στις Σχολές Τουρισμού του ΟΤΕΚ (ΑΣΤΕΚ (πρώην ΑΣΤΕΑΝ) και ΣΤΕ Ηρακλείου) καθώς και στα ΙΕΚ Ηρακλείου, Άγιου Νικόλαου και Ιεράπετρας. Έχει επίσης πολύχρονη εμπειρία διδασκαλίας στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Έχει συμμετάσχει σε διεθνής συνέδρια ως ομιλητής και έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Επίσης είναι εισηγητής σε σεμινάρια εκπαίδευσης και κατάρτισης πάνω σε θέματα Οικονομίας και Τουρισμού.

Ο Ρίγγας Χρήστος μιλάει απταίστως Ελληνικά και Γερμανικά, του αρέσει η διδασκαλία και οι μαθητές που έχουν όρεξη για μάθηση και τον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με το Αθλητισμό και το ψάρεμα.

Webex LogoWebex: https://minedu-secondary.webex.com/meet/cringas

Courses