Εξωστρέφεια μέσω της ανάπτυξης των σχέσεων του σχολείου με φορείς – Πυροσβεστική

Εξωστρέφεια μέσω της ανάπτυξης των σχέσεων του σχολείου με φορείς – Πυροσβεστική

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 προσήλθε στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου έπειτα από πρόσκληση του σχολείου μας στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης: « Εξωστρέφεια μέσω της ανάπτυξης των σχέσεων του σχολείου με φορείς», για την αυτοαξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου σχολικής μονάδας.

Οι μαθητές της Α΄ Λυκείου ενημερώθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για τους σεισμούς και τις πυρκαγιές, και γενικά για τις επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών.
Η πληροφόρηση από τους αρμόδιους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν πολύ σημαντική διότι η Κρήτη και συγκεκριμένα ο νομός Ηρακλείου έχει ζήσει μεγάλους σεισμούς και γενικότερα φυσικές καταστροφές έχοντας θρηνήσει  ανθρώπινες ζωές.   

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπύραρχο  κ. Σταυρακάκη Γεώργιο και τον πενταετούς υποχρέωσης κ. Ψυχαράκη Γεώργιο, για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας έδωσαν και ευχόμεθα  να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους, προκειμένου να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και σοβαρότητα τις φυσικές καταστροφές.
Οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί: Κοκόλα  Πελαγία, Παπαδομαρκάκη Μαρία, Πατεράκη Λουίζα , Πεδιαδιτάκη Άννα και Ραβανίδου Θεοφανή.