ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!

Η ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων 2022 για ακόμα μία χρονιά, ακολουθώντας την παράδοση ετών,  ανέδειξε  ένα σημαντικό αριθμό επιτυχόντων/ουσών μαθητών/τριών για το 1ο ΕΠΑ.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Η Διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν από καρδιάς όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές για την προσπάθειά τους, την επιτυχία  και την ευόδωση των κόπων τους. Τους ευχόμαστε Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις επερχόμενες ακαδημαϊκές σπουδές τους.

Επίσης, δεν ξεχνούμε, και είναι άξια αναγνώρισης από όλους μας η στήριξη των γονέων σε αυτή την προσπάθεια των παιδιών τους. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και Ευχόμαστε τα παιδιά τους να έχουν υγεία και Καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή των μαθητριών/μαθητών, όμως, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα η ζωή δεν τελειώνει μ’ αυτές. Η συνέχιση της προσπάθειας για αυτό που αγαπάει και που θέλει να πετύχει κάποιος είναι εκείνη που πάντα δικαιώνει στο τέλος.
Είμαστε δίπλα σας…

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΤΑΚΑ