Επίσκεψη Virtual Innovation Centre

Επίσκεψη Virtual Innovation Centre

Οι εταίροι μας από το Erasmus+ πρόγραμμα : “Virtual Innovation Centre” μας επισκέφθηκαν στο σχολείο μας την εβδομάδα 10-14 Φεβρουαρίου όπου ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση τους .

Tο σχολείο μας ανέλαβε την εκπαίδευση τους στην κατασκευή λογότυπων και βίντεο τύπου σλόγκαν για τις εικονικές επιχειρήσεις που έφτιαξαν οι μαθητές στο πλαίσιο του προγράμματος . Η όλη εκμάθηση έγινε μέσω κινητών με τη βοήθεια του moodle και ειδικής πλατφόρμας που φτιάχθηκε για τον σκοπό αυτό στην διεύθυνση https://vicedu.eu . Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα συνεχώς και μπορεί οποιοσδήποτε να εγγραφεί και να τα παρακολουθήσει .

Μετά την τελετή υποδοχής τους που την είχε αναλαβει ο κος Βαγγέλης Λιόντας με τραγούδια και χορούς από την Ελλάδα τους ξεναγήσαμε στην Κνωσσό , στον Θαλασσόκοσμο και τον Αγιο Νικόλαο , επισκεφθήκαμε το H2B HUB του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου με την βοήθεια του κου Γεωργίου Καζγκούτη όπου μας έγινε σχετική ενημέρωση , το αγγειοπλαστείο Χουλάκη στο Θραψανό ,τη Μονή Αγκαράθου, τα Πλαστικά Κρήτης και το ελαιουργείο Βασιλάκη στη Νεάπολη .

Οι εταίροι μας έμειναν τόσο ευχαριστημένοι που το 95% δήλωσε ότι θα ξαναεπισκεφθεί την Κρήτη !!

Αφήστε μια απάντηση