Ενημέρωση για κηδεμόνες σχετικα με το COVID-19

Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία για την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών στο σχολείο, προκειμένου ένας μαθητής που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου να μπορεί να απουσιάζει με δικαιολόγηση των απουσιών , είναι η Παρασκευή 18-9-2020.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τα  παιδιά που εμφανίζουν πυρετό ή/και άλλα συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID-19 απαγορεύεται να προσέρχονται στο σχολείο. Συστήνεται προς τους γονείς ο έλεγχος των παιδιών για ενδεχόμενη εμφάνιση συμπτωμάτων (πιθανώς και με θερμομέτρηση) πριν την αναχώρησή τους από το σπίτι.

Σας επισημαίνουμε ότι οφείλετε να ενημερώνετε άμεσα τη διεύθυνση του σχολείου   όταν ο  μαθητής απουσιάζει από το σχολείο και  ο λόγος απουσίας σχετίζεται με τον κορωνοϊό COVID-19,  όπως αν νοσεί ο ίδιος ο μαθητής ή κάποιος που κατοικεί στο σπίτι του.

Τέλος, προς ενημέρωση σας, το σχολείο τελεί υπό κατάληψη σήμερα  με ένα από τα βασικά  αιτήματα τη  χρήση μάσκας στο σχολείο κατεβασμένη κάτω από την μύτη ενώ βρίσκονται μέσα στην τάξη  (πράγμα που αντιβαίνει τους κανονισμούς του ΕΟΔΥ).   

Αφήστε μια απάντηση