Αποτελέσματα Δημόσιας Κλήρωσης.

Σήμερα Πέμπτη 21-7-2022 και ώρα 10:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε δημόσια κλήρωση στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου σε εφαρμογή της ΥΑ του Υπουργείου Παιδείας με Αριθ. Πρωτ. Φ13α/77685/ΓΔ4/23-6-2022, λόγω του μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων στην Α΄ Τάξη και  στη Β΄  Τάξη για τον Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας , από αυτόν που μπορεί να εξυπηρετήσει η χωρητικότητα της σχολικής μονάδας.

Στην κλήρωση  για την Β΄Τάξη (Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας) συμμετείχαν μόνο οι μαθητές/τριες που προέρχονται από άλλη σχολική μονάδα για τις διαθέσιμες θέσεις του σχολείου μας.

Όσοι/όσες μαθητές/τριες δεν κληρώθηκαν θα πρέπει να διαγράψουν την αίτηση τους και να υποβάλλουν νέα για τα υπάρχοντα τμήματα και τις εναπομείνασες θέσεις άλλου σχολείου ή άλλου τομέα/ειδικότητα του σχολείου μας, όταν ξεκινήσει η Β΄ φάση των αιτήσεων μέσω της εφαρμογής e-eggrafes (Η σχετική ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας).

Από τις 2-9-2023 οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που δεν κληρώθηκαν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου προκειμένου να τους επιστραφούν τα δικαιολογητικά εγγραφής που έχουν καταθέσει.

Για λόγους προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τα αποτελέσματα της κλήρωσης ανακοινώνονται με τον αριθμό αίτησης του κηδεμόνα στην εφαρμογή e-eggrafes και όχι με ονοματεπώνυμα των μαθητών/τριών.