Σύστημα Υποβολής Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου

Σας ενημερώνουμε ότι οι υποψήφιοι θα υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέσω του «Συστήματος Υποβολής Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου».
Το ηλεκτρονικό σύστημα μηχανογραφικών δελτίων, που αφορά στις ενέργειες των Σχολικών Μονάδων, βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://school.it.minedu.gov.gr. Από την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, θα μπορείτε να εισέλθετε ως Σχολική Μονάδα στην εφαρμογή και να μελετήσετε προσεκτικά τις οδηγίες που περιγράφονται αριστερά στο σύνδεσμο «Οδηγίες Χρήσης»  «Εγχειρίδιο Χρήσης». Για την είσοδό σας στην εφαρμογή, θα χρησιμοποιήσετε τον 7-ψήφιο κωδικό της Σχολικής σας Μονάδας, καθώς και τον κωδικό ασφαλείας της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού ασφαλείας, μπορείτε να αποστείλετε αίτημα για επανέκδοσή του στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams-helpdesk@minedu.gov.gr.
Υπενθυμίζουμε ότι μετά την επιτυχή είσοδό σας, μπορείτε να τροποποιήσετε τον κωδικό ασφαλείας της Σχολικής σας Μονάδας μέσω της επιλογής «Αλλαγή Κωδικού Ασφαλείας» στο κεντρικό μενού κάτω από την επωνυμία του σχολείου σας. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι εμφανίζονται σε μια λίστα όλοι οι μαθητές-απόφοιτοι που υπέβαλαν στο Λύκειό σας αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Επιπλέον εμφανίζονται όσοι υποψήφιοι του 10% έχουν ήδη πάρει κωδικό από το σχολείο σας. Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος του 10% θελήσει να πάρει κωδικό ασφαλείας από το σχολείο σας, μπορεί εύκολα να προστεθεί, όπως περιγράφεται στις οδηγίες χρήσης.

Περισσότερα στο συνημμένο αρχείο…