eTwinning Label Quality & European Label Quality  για το σχολείο μας !!

eTwinning Label Quality & European Label Quality για το σχολείο μας !!

Στο σχολείο μας απονεμήθηκε η ετικέτα ποιότητας eTwinning για το πρόγραμμα “Βιοπλαστικά : το μέλλον στην συσκευασία φαγητών ? ” . Αυτό αποτελεί μεγάλη διάκριση και κατοχυρώνει την υψηλή ποιότητα εκτέλεσης του έργου μετά την αξιολόγηση που υποβληθήκαμε από την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης eTwinning.

Επιπλέον τα παιδιά μας που συμμετείχαν έλαβαν την ειδική διάκριση “Pupil Quality Label” για την συνεργασία τους και την συνεισφορά τους στο έργο !!

Το έργο εκτελέστηκε με επίκεντρο τους μαθητές οι οποίοι ακολούθησαν πρωτοποριακές παιδαγωγικές μεθόδους όπως συλλογή πληροφοριών, επίλυση προβλημάτων, ομαδικές έρευνες και συγκριτικές εργασίες επιτρέποντας τους να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους.

Οι μαθητές μας οι οποίοι ήταν πρωτοποριακοί στην χρήση της τεχνολογίας εφάρμοσαν συνεργατικές δραστηριότητες με απτά αποτελέσματα στην επίτευξη των παιδαγωγικών στόχων καταφέρνοντας παράλληλα να τεκμηριώσουν και να παρουσιάσουν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα του έργου !!!

Παρακαλούνται οι παρακάτω συμμετέχοντες μαθητές να έλθουν να παραλάβουν την ειδική διάκριση από το γραφείο του Διευθυντή .

Βαρδαλαχάκη Αννα,
Σταυρακόπουλος Μιχάλης ,
Βασιλάκης Γιώργος ,
Μυγιάκης Γιάννης ,
Τρούλης Στέλιος ,
Κυριακάκη Χριστίνα,
Αντρονάκε Κοσμίνα,
Κουτσογιαννάκη Μαργαρίτα ,
Φουκάκης Γιάννης ,
Αποστολάκη Ιωάννα ,
Μαρκάκης Γιάννης ,
Αργυράκης Μύρων,
Χρηστάκης Νίκος ,
Γαλετάκη Τζένη ,
Καυκάκη Αλεξάνδρα ,
Συγγελάκη Εύα.

Αφήστε μια απάντηση